SP Laboratorija logo

O nama

Ponude

Karijera

Dokumenta

Srpski

SR

SP Laboratorija logo

O nama

Opis kadra

SP Laboratorija se može pohvaliti sistemom postupaka koji obezbeđuje maksimalnu pouzdanost i efikasnost, međunarnodno priznatim metodama ispitivanja, kao i stručnim kadrom koji stalno proširuje svoje znanje u skladu sa razvojem novih standarda, metoda i opreme za ispitivanja. Kako bi održala lidersku poziciju u regionu, kompanija kontinuirano ulaže u edukaciju visoko obrazovanog kadra u inostranstvu i insistira na praćenju inovacija i svetskih trendova. Ubrzan tehnološki razvoj zahteva od savremene laboratorije, pored permanentnog stručnog usavršavanja, dobru komunikaciju sa korisnicima usluga i timski rad.

Svoj renome SP Laboratorija potvrđuje stalnim angažovanjem u radu komisija za izradu standarda, radu komisija ministarstava koja donose propise o kvalitetu i bezbednosti hrane i hrane za životinje, grupacijama i sekcijama Privredne komore Srbije i drugim stručnim i regulatornim telima, kao i neprekidnim angažovanjem na podizanju kriterijuma iz oblasti kvaliteta i bezbednosti hrane za ljudsku i životinjsku upotrebu.

SP Laboratorija zapošljava oko 160 stručnjaka različitih profila od kojih 40% su visoko obrazovani: doktor bioloških nauka, doktor veterinarske medicine, specijalisti mikrobiologije hrane, specijalista sanitarne hemije, specijalista toksikološke hemije, lekar specijalista higijene, tehnolozi, hemičari, biohemičari, biolozi, itd.

Pronađite nas

Industrijska 3,

21220 Bečej, Srbija

Hamilton logo

Copyright © 2020 J.S. Hamilton