Spajanje SP Laboratorija A.D. i J.S. Hamilton Poljska

Zadovoljstvo nam je da vas ovim putem obavestimo o spajanju SP Laboratorije i J.S. Hamilton Poljska - vodećeg preduzeća u laboratorijskim ispitivanjima, inspekcijama i sertifikatima (TIC) u Centralnoj i Južnoj Evropi.

Hamiltonov analitički portfolio sadrži širok spektar mikrobioloških, senzorskih, fizičko-hemijskih ispitivanja koja se vrše u sopstvenim laboratorijama, a fokusiraju se na poljoprivredu, prehrambenu, kozmetičku, farmaceutsku, petrohemijsku i mnoge druge industrije. Štaviše, Hamilton nudi i usluge inspekcije i sertifikacije, što ga čini jednom od najvećih inspekcijskih kompanija u regionu.

Sa sedištem u Poljskoj i delovanjem takođe u Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Letoniji, Litvaniji i Estoniji Hamilton pokriva većinu Južne Evrope i Balkana, sa preko 1200 zaposlenih profesionalaca i 20 sopstvenih laboratorija.

U kombinaciji sa drugim laboratorijama Hamilton Group, SP Laboratorija će biti u mogućnosti da svojim korisnicima pruži mnogo novih usluga i ekspertiza.

Laboratorija će raditi pod sopstvenim, na tržištu dobro poznatim, nazivom SP Laboratorija A.D. sa dosadašnjim rukovodstvom kompanije. G-đa Aleksandra Bauer će takođe ostati na dužnosti kao generalni direktor SP Laboratorije.

Uvereni smo da će zajedničkim snagama Hamilton i SP Laboratorija biti na usluzi svim postojećim i budućim korisnicima usluga u Srbiji.