O nama

Naš profil

SP Laboratorija je članica Hamilton grupe, najvećeg sistema laboratorija u centralnoj i istočnoj Evropi. Kao jedna od najsavremenijih laboratorija u regionu prepoznati smo od strane državnih regulatornih tela u Srbiji, srpske prehrambene industrije i privrede, kao i Evropske unije  po izuzetnom kvalitetu laboratorijskih usluga i mogućnostima koje pružamo. Akreditovani smo u skladu sa ISO/IEC 17025 i jedina smo laboratorija u Srbiji sa odobrenim fleksibilnim Obimom Akreditacije u delu ispitivanja rezidua pesticida, mikotoksina, metala i metaloida i GMO.

Pružamo širok spektar usluga, akreditovanih laboratorijskih analiza, u okviru provere bezbednosti hrane i hrane za životinje, zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe, specifičnim analizama koje se u njima rade, kao i u kozmetičkim proizvodima, u uzorcima iz životne sredine, vodi, farmaceutskim preparatima, duvanu i đubrivu.

U saradnji sa laboratorijama Hamilton Group, SP Laboratorija je u mogućnosti da ponudi korisnicima  i mnoge druge usluge ispitivanja.

Dodatne informacije

Informacije o obimu akreditacije

Informacije o ponudi