white-bg.jpeg
Izvršite dermatološke testove
white-bg.jpeg
Uz pomoć instrumentalnih analiza potvrdite dejstvo svojih kozmetičkih proizvoda

Kozmetika

Testovi efikasnosti proizvoda za kućnu i ličnu higijenu

Prihvatanje  i davanje prednosti važan su izvor informacija o proizvodu. Procena karakteristika proizvoda od strane potencijalnog potrošača proveriće zadovoljava li proizvod njegove zahteve kao i u kojoj meri je željen.

U toku testiranja procenjujemo ljudske reakcije na efikasnost proizvoda poput delotvornosti uklanjanja mrlja ili jednostavnosti primene. Pružamo analize jednog proizvoda, kao i upoređivanje proizvoda sa konkurentskim i/ili tržišnim liderom.. Rezultati testova su uglavnom brojčane vrednosti potkrepljene statističkom analizom.

Naša ogromna baza potencijalnih ispitanika omogućuje nam pravilan izbor učesnika u ispitivanju, u pogledu učestalosti upotrebe grupe  proizvoda, starosti, polu, zanimanju ili socijalnog grupi.

Naša moderna oprema za testiranje omogućuje razne usluge u kontrolisanim i standardizovanim uslovima. Prednosti laboratorijskih uslova prilikom izvođenja ispitivanja uključuju mogućnost praćenja uslova procene koji se odnose na učestalost i trajanje primene, standarde zagađenja, kao i lokalne uslove poput veličine, temperature i vlage u prostoriji.

Najčešće sprovođeni testovi su:

  • Kućni test
  • Kućni test prema ECOLABEL metodi
  • Ispitivanje efikasnosti proizvoda za uklanjanja mrlja sa osetljivih materijala ili pamuka
  • Ispitivanje efikasnosti sredstava za zaštitu boje tkanine
  • Ispitivanje efikasnosti sredstava za pranje posuđa